• over ons

Over ons

Focus op verzekeringen


De naam Robyn is al vijf generaties gekend in de Vlaamse verzekeringswereld. In 1977 vervoegde Jan Robyn het kantoor van zijn vader, maar zeven jaar later besloot hij echter om zijn eigen koers te varen en een eigen kantoor op te starten. 

JRC opereert vanuit een kantoorgebouw in Ieper, vlakbij de Grote Markt. Het bedrijf richt zich uitsluitend op verzekeringen. Zowat 80% van de inkomsten komen van ondernemingen, met klemtoon op industriële bedrijven. Dankzij een jarenlange expertise zitten klanten dan ook verspreid over heel België. "Onze sterkte bestaat erin dat we elke zaak op een persoonlijke, maar professionele manier aanpakken. Tarieven zijn uiterst belangrijk, maar wel zonder de dekking uit het oog te verliezen. Pas bij een effectieve schade komt de ware makelaar naar boven", aldus Jan Robyn. 

Zowel routinezaken als moeilijke dossiers belanden er op de werktafel. "Wel focussen we ons volledig op verzekeringen. Veel andere makelaars bieden bijvoorbeeld ook leningen en hypotheken aan, maar wij doen dit bewust niet gezien het complexe karakter van verzekeringen op maat", doet Jan Robyn uit de doeken. "Naar de toekomst toe willen we dan ook op hetzelfde elan doorgaan."